Microvoedingsstoffen

Vitamines op maat! 

Balancing Your Life Hormonen Darmgezondheid en Voeding
Balancing Your Life Hormonen Darmgezondheid en Voeding
Balancing Your Life Hormonen Darmgezondheid en Voeding

Wat zijn Microvoedingsstoffen? En hoe kom je eraan?
 

HCK® microvoedingsstoffen zijn kwalitatief hoogwaardige vitamines, mineralen, Sporenelementen, en bioflavonoiden in granulaatvorm. Er zijn meer dan 60 verschillende (natuurlijke) ingrediënten beschikbaar.   

HCK® staat voor Hydro Cell Key. Elke Microvoedingsstof wordt middels een speciaal (gepatenteerd) proces ingebed in Guar (Ballaststof) en verkrijgt hierdoor de onnavolgbare en exclusieve voordelen;
 

  • Gegarandeerde optimale verdeling

  • Gereguleerde afgifte (retard-effect)

  • Geen verstoring tussen de microvoedingsstoffen onderling. (Antagonisme)  
     

In tegenstelling tot andere vitaminepreparaten is bij HCK® een bepaalde verteringsenergie nodig, zoals bijvoorbeeld ook bij groente en fruit het geval is, om de micro voedingsstoffen beschikbaar te maken. Dit zorgt voor een natuurlijke en optimale resorptie in de dunne darm. 

 

HCK® microvoedingsstoffen vormen de basis van elk persoonlijk samengesteld HCK Recept en zijn daarnaast deels ook verwerkt in de gestandaardiseerde Provisan® producten. HCK® Microvoedingsstoffen worden geproduceerd en samengesteld in Zwitserland.   

 

HCK® microvoedingsstoffen op maat bestellen 

De HCK® microvoedingsstoffen op maat zijn uniek in de wereld. Als geen ander zijn wij in staat om speciaal op uw situatie en behoefte vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren etc. samen te stellen en onder uniek recept nummer voor te bereiden. Geen losse potjes en pillen, maar alles wat u nodig heeft op één eetlepel!
 

Het recept voor persoonlijke microvoedingsstoffen kan op verschillende manieren tot stand komen. De meest exacte manier om de behoefte aan microvoedingsstoffen te bepalen en een individueel recept samen te stellen, is aan de hand van bloedanalyse. Hierbij worden waardes vastgesteld voor eventuele tekorten aan specifieke microvoedingsstoffen. Deze methode heeft als groot voordeel dat de controle na een bepaalde gebruiksduur precies is en het recept zo gedetailleerd mogelijk kan worden bijgesteld (meestal na 3–6 maanden).
 

In de meeste gevallen wordt aanvankelijk een hoger gedoseerd basisrecept toegepast. Dit wordt in de loop van de tijd verfijnd en afgestemd op ieders persoonlijke behoefte. Wij adviseren u de HCK® Microvoedingsstoffen langere tijd te blijven innemen. Hierdoor werkt u actief aan uw gezondheid.
 

Individueel samengestelde HCK® recepten op maat zijn mogelijk vanaf Euro 2,50 per dag. Omdat recepten individueel worden bereid in Zwitserland dient u rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 1-2 weken. Het her-reguleren van uw stofwisseling is een proces dat tenminste vier maanden in beslag neemt. Individueel samengestelde recepten zijn minimaal voor 60 dagen.

 

 

 

Download hier de factsheet over microvoedingsstoffen op maat