ERVARINGEN

Ervaringen van mensen net als jij! 

Ingrid (Hormonale problemen, endometriose) 

Ik ben een tijd bij Sharon onder behandeling geweest. Mijn reden was tweeledig. Ik wilde graag afvallen, maar wilde ook graag mijn endometriose onder controle krijgen/ houden zodat ik zo lang mogelijk pijnvrij kan blijven. Sharon heeft heel breed gekeken naar wat mijn lichaam nodig had en heeft om een goede balans te krijgen en te houden op verschillende vlakken. 

Al snel na de start begon ik verschil te merken in energie, in stoelgang, in maandelijks hormoonwisselingen en kort daarna begon ik langzaam maar wel regelmatig af te vallen. 

Dankzij alles wat Sharon gedaan heeft voel ik me zoveel beter dan voorheen en hoop ik nog lang zonder pijn verd
er te kunnen.

Christa (hormonale klachten) 

Hele prettige en deskundige begeleiding door Sharon. Ik ben in juni bij haar gekomen vanwege een disbalans in mijn hormonen en ontbrekende energie en haar begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik me nu weer heel goed voel.

Inge (hormonale klachten, PMS, prikkelbare darm)
Al sinds mijn laatste bevalling voelde ik me niet meer mezelf. Ik had PMS to the maxx en de huisarts wilde me zelf anti-depressiva voorschrijven hiervoor. Ik voelde regelmatig echt hopeloos en werd van het kastje naar de muur gestuurd. De gynaecologe kon niets vinden en de huisarts dacht dat het tussen de oren zat. Totdat ik bij Sharon terecht kwam... Ze begreep me en herkende mijn klachten. Ik kreeg een recept voor de vitamines op maat uit Zwitserland. Hier knapte ik echt van ook en ook mijn klachten van een prikkelbare darm verdwenen hiermee grotendeels. We hebben elkaar maar 6 keer gezien maar in die 6 keer heb ik zo'n goede adviezen gehad, dat ik nu mezelf weer herken. Ik heb nagenoeg geen PMS klachten meer en ik ben ook nog eens 8 kilo kwijt. 

Miranda (hormonale klachten, endometriose)

Toen ik bij Sharon terecht kwam, stond er al een operatie gepland om de endometriose haarden operatief te verwijderen. Ik heb mijn voeding aangepakt en ben de voorgeschreven supplementen gaan nemen. Al snel merkte ik een verschil en dat verschil werd steeds groter. Ik kreeg veel minder pijn en heb zelfs de operatie afgebeld. Nu gaat het goed met me. Ik heb de microvoedingsstoffen op maat uit Zwitserland aangeschaft en voel me daar heel goed bij. 

Miren

Diana (hormonale klachten)

Na jaren zoeken ben ik op de goede plek!
Al bijna 15 jaar heb ik last van PMS klachten die verergerden na het krijgen van mijn twee kinderen. 3 weken in de maand klachten; vergeetachtigheid/wattenhoofd, hartkloppingen, acne, prikkelbaarheid, vermoeidheid, gejaagdheid, concentratieproblemen.
Reguliere, homeopathische, alternatieve zorg, overal geweest. 

Van alles geprobeerd maar zonder resultaat. Er werd vaak gezegd "U heeft een lastig probleem" Ja dat wist ik ook wel! Om gek van te worden! Er was maar 1 week in de maand waarin ik mezelf was. 

Ik zag de site van Sharon op Facebook en heb contact met haar gezocht omdat ik mezelf herkende in de beschrijving van de klachten die ze beschreef. 

Een uitgebreide vragenlijst, haar deskundigheid en oprechte betrokkenheid hebben er voor gezorgd dat ik nu weet wat ik nodig heb om me beter te voelen!! In drie maanden tijd ben ik zoveel verder dan ooit! Anders eten, een crème en 1 supplement. En ik ben weer mezelf! Ik ben je heel dankbaar Sharon!

 

Ingrid (Hormonale klachten, pds) 

Ik kwam voor adviezen mbt afvallen en hormonale klachten bij Sharon. Ze heeft me veel inzichten gegeven in de kracht van gezonde voeding en de relatie tot hormonale problemen. Ik ging aan de HCK microvoedingsstoffen uit Zwitserland. Ik ben me beter gaan voelen, heb geen last meer van pds en afgevallen. Haar werkwijze en persoonlijkheid vind ik zeer deskundig en inlevend. Ze nam de tijd en ik voelde me gehoord. Een toppertje!

Yvonne (Hormonale klachten)
Ik bleef maar aankomen, gek werd ik ervan. Totdat ik bij Sharon terecht kwam. Ik ben in totaal 4 maanden bij haar gekomen en 13 kilo afgevallen. Ik had best wel wat disbalansen maar die zijn nu opgelost. Ik kom nu, omdat ik het graag wil, nog 1 keer in de 2 maanden om een vinger aan de pols te houden. Super fijn dat ik eindelijk weet waarom ik maar aan bleef komen. Mijn menstruatie is ook regelmatiger en minder pijnlijk! 

Saskia  (Hormonale klachten)
"Sharon is een lieve, warme vrouw met veel kennis van zaken. Ze leeft en denkt met je mee en ze houdt daarbij rekening met jouw wensen. 

 

Rolinda  (Darmklachten PDS)
Na jaren te hebben gedokterd werd bij mij de diagnose prikkelbaar darm syndroom vastgesteld en in zelfde zin "mee leren leven". Dat kon ik maar moeilijk accepteren. Ik ben via via bij Sharon terecht gekomen. Ik heb de Oligo therapie gedaan en daarna de darmflora therapie. Een lang en pittig traject maar ik ben nu 9 maanden verder en al 3 maand compleet klachtenvrij! 

Miranda (hormonale klachten - overgang)
Knettergek werd ik van de opvliegers en stemmingswisselingen maar ik dacht dat het erbij hoorde. Toen kwam ik via via in aanraking met Sharon en heb een eerste afspraak met haar gemaakt. Ik ben begonnen met de Oligo drankjes en tegelijk hebben we mijn voeding aangepakt. En als snel bleken mijn overgangsklachten als sneeuw voor de zon te verdwijnen. 

 

Kim  (psoriasis en energie-lek)
"Ik heb bij Sharon de darmtherapie onlangs afgerond. Ik heb eindelijk geen psoriasis meer, voor het eerst sinds jaren een normale stoelgang, mijn huid is opgeknapt en ik heb eindelijk weer energie!"

Marieke (Hormonale klachten)
Na jarenlang rommelen met mijn hormonen, aankomen, afvallen, moodswings en anti-depressiva, kwam ik bij Sharon terecht. Ik vond het traject heel leerzaam en soms ook confronterend. Ik heb de Oligo therapie en de darmtherapie gevolg. Maar eindelijk is het zover dat ik me weer goed voel. Ik heb veel minder moodswings, mijn gewicht is stabiel en ik ben zelfs van mijn anti-depressiva af.

 

Daniëlle (PCOS, Hormonaal)
"Ik heb PCOS en was al erg veel bezig met voeding. Toen ik begin van 2017 bij Sharon kwam, had ik al 11 maanden geen eisprong of menstruatie gehad. Met de haar tips, supplementen en voedingsadviezen, had ik in april mijn eerste menstruatie en vanaf juni ook steeds een eisprong. Ik ben ook 11,5 kilo afgevallen en nog beter.... ik ben zwanger geraakt!! Dank je wel! 

 

Annemieke (Darmklachten, hoogsensitief)
Ik had al heel lang last van een opgeblazen gevoel en obstipatie. Ik ben via mijn vriendin Rolinda bij Sharon terecht gekomen. Ik vond het een fijn traject waarin ik alle vragen kon stellen die ik had. Ik ben hoogsensitief en verdraag niet altijd alle supplementen even goed. Sharon dacht ook actief mee als ik gevoelig reageerde op een supplement. Ik ben inmiddels klachtenvrij en voel me een stuk energieker! 

 

Karin (Hormonale klachten)
"Tijdens de begeleiding sta jij als persoon echt centraal en wordt er de tijd genomen om naar je te luisteren. Er is alle ruimte om vragen te stellen."

Lizet (PCOS, angsten)
"Ik ben bij Balancing Your Life gekomen om mijn PCOS te behandelen. Ook had ik last van angsten, stemmingswisselingen en was ik depressief.Vanaf het het begin had ik een heel vertrouwd gevoel bij Sharon. Heb je tussen de afspraken door nog vragen kun je altijd bij haar terecht. Ik ben nu 1.5 maand bezig met de voedingsadviezen en de supplementen aan het slikken en heb al 1 menstruatie periode achter de rug. Dus echt super!"

Colinda (Hormonale klachten)
"Super goede begeleiding. Vanaf het begin voelde het al heel vertrouwd"

Mariëlle (Auto-immuunziekte en hormonale klachten)
"Ik ben bij Sharon gekomen met heel klachten door mijn auto-immuunziekte. We zijn gestart met het aanpassen van mijn voeding en ik heb ook de Oligo drankjes gehad. Mijn klachten zijn heel erg veel afgenomen. Mijn energieniveau is zoals voor mijn ziekte en mijn ziekte is op dit moment erg rustig. De begeleiding bij Sharon is fijn. Ze is eerlijk en recht door zee waardoor je weet waar je aan toe bent. Als je er écht aan toe bent om beter te worden, dan kan zij je daarbij helpen."


Peggy
"Ik deed mee aan je onderzoek: wat bracht het hele traject (hrv meting, 10x bio 12 code , gesprekken met jou en de nameting) mij?

Heel veel!  Lichamelijk heb ik niet direct heel veel meer energie ervaren, maar wat eigenlijk belangrijker was: ik heb in de diepere lagen van mijn 'zijn' gevoeld wat er nodig was. Grenzen aangeven, ademhaling, welke organen aandacht behoeven, patronen in mijn leven die niet gezond zijn. Hoe kan dat toch? Zo diep werkt de B12 behandeling voor mij in op mijn systeem. Ik wil het niet eens verklaren, het is zo! Dit gecombineerd met jouw warme professionaliteit, gouden combi! Bedankt!"